Studentkår

Bli medlem idag!

Välkommen

Hej allihopa! Jag hoppas att de som deltog på onsdagens välkomstcermoni hade roligt. För de övriga kommer lite ytterligare information:

Mottagningen drar igång onsdagen den 7:e september och kommer att bestå av ett antal aktiviteter för TekNat-studenter.

På onsdagen kommer vi att anordna ett stadsrally, ett slags stadsvandring. Dyk upp på gamla torget (http://bfy.tw/7WaO) klockan 17ak och kom ihåg att ta med din telefon, hörlurar och MP3-filen(http://goo.gl/Kr3BaA). Vi är färdiga cirka 19:00.

På torsdagen kommer vi att grilla vid Ångströmlaboratoriet från 17ak. Om du är medlem i UTN så får du gratis mat och dryck. Det kommer att finnas vegetariska alternativ. Om du vill ta med dig egen mat såkommer det att finnas grillar tillgängliga. Vi kommer också att bjuda på musik, lekar, mingel och lustigheter. Grillningen pågår till 21:00. Därefter går vi till UTN:s torsdagspub på Uthgård.

På fredagen kommer vi att titta på film i Siegbahnsalen på Ångströmlaboratoriet. Där kommer vi att titta på något avsnitt ur TV-serien Welcome to Sweden och en film som på sätt och vis handlar om svensk kultur (http://goo.gl/PRBv3F eller http://goo.gl/AznR9u). UTN-medlemmar kommer att bjudas på lättare tilltugg och filmgodis. Om du vill ha någon särskild mat får du givetvis gärna ta med den själv. Vi är klara lagom till 21:00.

På lördag går dn så kallade kulturnatten av stapeln. Det är ett årligen återkommande evenemang i Uppsala med massvis med aktiviteter runt om i stadskärnan. Gå til kulturnattenuppsala.se för mer information.

På söndag blir det gasque! Klockan 17:dk drar vi igång mastermottagningens avslutningsgasque på Uthgård. En Gasque är en finare middag i studentsammanhang. Årets tema är Orimliga, absurda och helt normala hattar (i den ordningen) så ta med en helt orimlig, en absurd och en vanlig hatt att ha på dig på fördrinken och kanske till och med på middagen. En mindre orkester kommer att spela och en kör kommer att sjunga. Det kommer dessutom att bjudas på spex. Alltihopa avrundas förstås med dans. För att köpa biljett måste man vara medlem i UTN. Biljetter säljs på grillkvällen och filmkvällen. Tag därför med 200 kronor i kontanter för alkohol eller 150 kronor för alkoholfritt alternativ. Om du kommer att köpa en biljett så kan du bege dig till https://goo.gl/forms/W2GB1zSoAhOiJutq1 för att föranmäla dig. Kom ihåg att du måste betala för att bekräfta din anmälan. Det kommer att vara möjligt att köpa snaps och andra drycker i baren under fördrinken, så ta med kort eller kontanter. Klädkoden är udda kavaj, men det är inte så noga. Men vi är strikta med hattarna.

Medlemskap i UTN är helt gratis och man kan registrera sig på nätet genom att gå till utn.se/blimedlem. När du väl har gått med kan du få ett klistermärke att sätta på ditt Mecenatkort eller ett provisoriskt medlemskort så att vi kan bekrätfta ditt medlemskap.

BEST, the Board of European Students of Technology, är en studentförening som bemannar våra evenemang. Om du är intresserad av resor och kulturutbyten med andra europeiska studenter så ta dig en titt på deras hemsida: www.utn.se/best  

Med vänliga hälsningar,

Masterkå

 

Gå förresten med i Facebookgruppen för att hålla dig uppdaterad: https://www.facebook.com/groups/528688253983451/

Ytterligare frågor besvaras av captain [at] master.utn.se eller firstmate [at] master.utn.se.